Skip to main content

Benieuwd wat we zakelijk voor u zouden kunnen betekenen?

Wordt teruggebeldContact

Bedrijfspand van CLT

Zakelijke opdrachtgevers komen in allerlei soorten en maten. Zo zijn er projectontwikkelaars en bouwprofessionals, maar ook simpelweg bedrijven die op het punt staan om de uitstekende keuze te maken voor een houten kantoor en/of bedrijfspand.

NIDO kan een rol spelen in het realiseren van een bedrijfspand van CLT. In principe geldt hier ook dat wij betrokken zouden kunnen zijn vanaf het ontwerp tot aan de oplevering van het pand.

CLT woningconcepten: seriematig én flexibel

We kunnen zakelijke opdrachtgevers helpen in het realiseren van seriematige bouw zoals rijtjeswoningen of andere woningconcepten. De tijd en kosten van de uitgebreide engineering die gepaard gaan met CLT projecten, worden mooi verspreid bij repeterende woningconcepten, terwijl de voordelen onverminderd groot blijven.

Waar we bij NIDO zoveel mogelijk gebruik proberen te maken van alle voordelen van prefabricatie, differentiëren we ons ten opzichte van andere modulaire bouwers in het feit dat we niet gebonden zijn aan modulaire maten. Zo kunnen we altijd maatwerk leveren, en kunnen we altijd flexibel inspelen op specifieke vragen vanuit de opdrachtgever of juist de gemeente.

Meer weten over bouwen met CLT?

Bouwen met CLTContact
 
 
 
 
 
1
1